Renkli Pırlantalar ve Anlamları Nelerdir?

Zümrüt Sarraf Renkli Pırlantalar

Renkli Pırlantalar ve Anlamları Nelerdir?

Pırlantaların farklı farklı renkleri ve kendilerine özgü anlamları bulunuyor. Renkli pırlantaların anlamları çok çeşitli olabiliyor. Her pırlanta farklı renk ve karat değerlerine sahip olabiliyor. Pırlanta renkler alfabetik sıralamalar ile belirleniyor. D ile başlayan bu renk skalası Z harfinde son buluyor.

En Çok Tercih Edilen Pırlanta Renkleri

D, E ve F harfli olan pırlantalar renksiz olarak adlandırılıyor. Aynı zamanda oldukça zor bulunan değerli pırlantalar içerisinde bulunuyor. Pırlantalarda genel olarak kişiler tarafından beyaz renkler tercih ediliyor. F ve G renkli pırlantalar beyaz renklerde farklı tonajlara sahip olabiliyor. Tektaş seçimlerinde en çok beyaz renkler tercih ediliyor. Beyaz renk pırlantalarda evliliği sembolize ediyor.

Zarifliğin Sembolü Buz Renkli Pırlantalar

Pırlantalarda buz rengi genel olarak zenginliği ve zarifliği sembolize ediyor. Beyaz renkler ile birlikte buz rengi pırlantalar da oldukça fazla tercih ediliyor. Pırlanta renkleri anlamları evliliği, zenginliği ve zarifliği sembolize ediyor.

En İyi Pırlanta Rengi Nedir?

Pırlantalar içerisinde D renkli pırlantalar en değerli olarak görülüyor. Hiçbir zaman renk göstermeyen bu model ışığı en şekilde yansıtabildiği için çokça tercih ediliyor.

Etiketler: Renkli pırlantalar
Mart 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerez Örnek